За Мене

profile photo

Нудам цел спектар на услуги за веб-дизајн. Блогови, онлајн продавници, мултимедијални галерии, веб-страници за резервација на хотели / вили, услуги за оптимизација на веб-страници, одржување на веб-страници и многу повеќе.

Креирам модерни, висококвалитетни веб-страници прилагодени за уреди со различна големина, убаво изработени за потребите и желбите на клиентот.

Изработувам веб-страници за поединци, компании и организации кои никогаш немале веб страница, но исто така и за оние на кои им е потребна помош за редизајн на своите веб-страници.

Мојот работен процес
 • Планирање

  Разбирање што сакате од вашата страница и како сакате да го имплементирате тоа.

 • Развој

  Развивам системи за управување со содржини за клиенти на кои им треба повеќе, а не само основни работи

 • Преглед и тест

  Откако страницата е подготвена, правам проверки и тестирања за да се обезбеди функционирање без грешки

 • Стартување

  По успешното тестирање, веб-страната ја доставувам на клиентот за негово користење

 • Одржување

  Тоа е важен дел што осигурува дека вашата страница работи со ефикасност цело време

Мои Услуги

Нудам цел спектар на услуги за веб-дизајн. Блогови, онлајн продавници, мултимедијални галерии, веб-страници за резервација на хотели / вили, услуги за оптимизација на веб-страници, одржување на веб-страници и многу повеќе. Нудам услуги за дизајнирање веб-страници за мали и средни бизниси.

HTML 5 Веб Дизајн

Јас креирам прекрасни интерактивни дизајни прилагодени на уреди со различна големина, со целосна функционалност користејќи ги најновите HTML 5, CSS3 технологии и Bootstrap. Осигурете се дека вашата веб-страница изгледа добро и работи добро без разлика дали е прикажана на компјутер, таблет или паметен телефон.

 

CMS Веб-страници

Имам повеќе од десет години искуство во создавање веб-страници со популарните платформи со слободен код, WordPress и Joomla. Ако сакате вашата веб-страница да биде изработена со една од овие популарни платформи, можам да изготвам дизајн за вашата веб-страница кој изгледа одлично и функционира беспрекорно..

 

Редизајн на Веб-страници

Ако имате стара веб-страница која не изгледа модерно и не се прикажува добро на екраните на разни уреди, тогаш е време да направите нов дизајн на вашата веб-страница. Вашите клиенти пред да комуницираат со вас, ја гледаат вашата веб презентација, така што е многу важно да имате професионална веб-страница.

 

Woocommerce Веб-страници

WooCommerce е најприлагодлива платформа за вашиот бизнис преку Интернет. WooCommerce доаѓа со можност за прифаќање на најголем број на кредитни картички, банкарски трансфери, чекови и готовина при испорака. Обезбедувам брзи веб-дизајн услуги за WooCommerce, за да можете да ја стартувате вашата продавница што е можно поскоро и истовремено ги користам најдобрите практики на WordPress и WooCommerce.

Booking Веб-страници

Автоматизирајте го вашиот процес на закажување / резевации

Направете вашиот бизнис да блесне на Интернет со сопствена веб-страница за резервации дизајнирана токму за вас. Мојата услуга за веб-резервации ви овозможува да земате резервации преку Интернет, со или без плаќања за вашите услуги, ви заштедува рачно управување и ви овозможува да се концентрирате на водење на вашиот бизнис.

  

Одржување на веб-страници

Тоа е важен чекор што осигурува дека вашата страница работи со ефикасност цело време.

Децении искуство со управување, ажурирање, мигрирање и поддршка на веб-страници за бизниси, непрофитни организации и организации.

Навремен одговор е примарен фокус на мојата поддршка. Знам дека голема поддршка е брзата поддршка.

Што Велат Клиентите!

Стапете во Контакт

Испратете Порака

* Задолжителни полиња

Скопје, Македонија