Детали за Портфолиото

Верувај во себе

Верувај во себе

Детали за Проектот

Веб страница со образовни содржини креирана за проект чија цел е градење на доверба кај младите во сопствените вредности и спротивставување на нереалните социокултурни идеали за физичкиот изглед.

Одете на проектот