Детали за Портфолиото

Правен факултет 'Јустинијан Први'

Правен факултет 'Јустинијан Први'

Детали за Проектот

Веб сајтот е креиран за Правниот факултет во Скопје. Во него се презентираат најновите настани на факултетот, најновите активности на факултетот, програмите на одделните студии што ги нуди факултетот и информациите за потребите на студентите кои студираат на овој факултет.

Одете на проектот