Детали за Портфолиото

Чиста вода за здрав свет

Чиста вода за здрав свет

Детали за Проектот

WordPress веб-страница креирана за проект на невладина организација за заштита и заштеда на водата. Веб страната содржи едукативни содржини и квизови за проверка на знаењето на младите за значењето на водата за здравјето и животот на луѓето.

Одете на проектот