wp author box

Додавање на поле со информации за авторот во WordPress со код

Објавено на Leave a commentPosted in Wordpress

Додадете поле со информации за авторот на крајот од секој напис за да ги информирате вашите читатели за тоа кој сте и што правите. Ако вашата тема нема вградена функција […]

Престанете да го користите FeedBurner – Префрлете се на MailChimp

Објавено на Leave a commentPosted in Wordpress

Како нов блогер, се обидов да користам Feedburner email претплата на мојот блог. Но, како што се обидов да го регистрирам FeedBurner видов дека некои функции како FeedBurner API и […]

code

Додавање на профили во WordPress корисниката форма со код

Објавено на 1 CommentPosted in Wordpress

Корисничкиот профил на WordPress ви овозможува да поставувате податоци за социјалните мрежи што сакате да ги користите. Но, некогаш може некои од социјалните мрежи како што се Facebook, Twitter или […]