jing

Jing – корисна алатка за веб дизајн

Објавено на Leave a commentPosted in Usefull Tools

Програмата е дизајнирана да го поедностави процесот на зачувување и споделување на нештата што се случуваат на вашиот компјутерски екран. Првиот пат кога ќе ја стартувате апликацијата ќе треба да […]